Det förekommer cookies på josefindahlberg.wearecube.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.wearecube.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:42 | juli 1, 2019

Monday Mantra: ”Njut mer av nuet” (och naturen)

Hej finaste ni, hoppas ni har haft en bra start på veckan och att ni lyssnat på min podd ”Monday Mantra”? Där berättar jag om veckans mantra som är ”Njut mer av nuet” och det är precis där mitt fokus är nu. Öva på att stanna upp för njuta av nuet men också naturen.

Jag har varit en citytjej i många år och för några år sen fanns det inte på världskartan att jag ville bo på landet men det enda jag vill nu är att köpa ett hus på landet där jag kan bo halva veckorna (det är helt klart ett nytt mål i livet). Och i helgen var jag ute på landet och kände mig så grundad, lugn och kärleksfull. Vi hade fest i min kompis trädgård, jag sov på mammas land framför en brasa på golvet och jag sov så djupt.

Jag vaknade tidigt i går morse och då drog jag ut madrassen på gräsmattan och gjorde min morgonrutin under solen. SÅ UNDERBAR START PÅ DAGEN!!

Jag (och Moon) plockade blommor för att skapa en..

… Flower & Crystal Mandala och hela min själ njöt av att få pyssla i naturen. Sån lycka! Bara genom att stanna upp under dagen och lukta på blommorna, njuta av vinden och vara ute i naturen känner jag mig så mycket mer grundad. Det är som att hitta magi runt omkring mig och den magin har jag missat under så många år då jag har stressad fram genom dagarna. Så därför är veckans mantra en påminnelse till er och mig själv om att stanna upp, släppa alla måsten och njuta av det som finns runtomkring oss, här och nu.

Att få börja dagen med att gå ner på brygga och ta ett dopp i det svalkande vattnet är också ren magi. Bästa känslan efter.

Sen lät jag mig grundas ännu mer genom att meditera med stenar på kroppen. Så underbart!! De var alldeles varma efter att ha legat på stranden och solat hela dagen 🙂 Tips, tips!

Så min uppmaning till er den här veckan är att släppa all planering för en stund och låt dig själv njuta av nuet. Gå ut i naturen, krama ett träd eller lägg dig på stranden och känn hur naturen grundar dig 🙂 <3 KRAM Josefin!


5 kommentarer5 kommentarer om “Monday Mantra: ”Njut mer av nuet” (och naturen)”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här