Det förekommer cookies på josefindahlberg.wearecube.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.wearecube.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:49 | juli 23, 2019

Jag slutar blogga ❥ Det här ska jag göra istället!

Hej finaste ni, ja det här kommer nog inte som en överraskning då jag knappt bloggat senaste tiden men nu har jag tagit beslutet fullt ut. Jag ska sluta blogg helt. Jag har under det här året bloggat mycket mindre än jag gjort tidigare under mina sex år jag har bloggat.. Det beror dels på att jag startade Ohlamoon i vintras och det har tagit det mesta av min tid men också för att jag inte haft någon lust att blogga och för att jag har känt ett behov av att vara mer privat. Jag älskar att dela med mig av mitt liv och mina personliga erfarenheter till er för att hjälpa och inspirera men jag känner inte att jag vill dela med min vardag på samma sätt som jag gjort tidigare.

Jag vill inte känna något krav på att dra fram kameran i min vardag utan jag vill uppleva fler stunder för mig själv och vara i nuet. Inte tänka på inlägg jag ska skapa sen. Även om jag älskat detta tidigare och säkert kommer fortsätta göra det för tex min Instagram i bland. Ju mer jag lär känns mitt inre jag desto ärligare blir jag mot mig själv och jag känner att det finns en stress hos mig kring att uppdatera alla olika kanaler dagligen så nu har jag tänkt till ordentligt för att skapa en plan som känns bra på alla sätt. För mig och för er för min tanke är inte att försvinna utan jag kommer bara dra ner på vilka ställen jag finns på.

Vad ska jag göra istället för bloggen?

Eftersom jag älskar att skriva och skapa content så kommer jag inte sluta skriva helt utan ni kommer från och med slutet av augusti att hitta mina inlägg på Ohlamoon.se (som då också nylanseras, yay!). Den typen av inlägg som jag ÄLSKAR att göra på bloggen är där jag visar upp tex min morgonrutin, vad jag gör för att må bra eller när jag testar någon ny välmåendegrej så den typen av inlägg kommer jag fortfarande att göra fast på Ohlamoon. Så ni för ha koll på vårt startsida för att se mina inlägg + alla andra artilar vi lägger upp där. Det är jag så peppad på!

Och såklart kommer jag fortsätta med Instagram och jag kommer nu satsa mer på Instagram eftersom jag inte har kvar bloggen. Jag har legat lite lågt där också senaste tiden men det kommer blir fler bilder och fler stories. Som min blogg fast på Instagram. Så se till att följa med mig där @JosefinDahlberg.se

Och såklart ska jag fortsätta med videos på Youtube (följ mig här) men jag kommer ha mer fokus på välmående, meditation, spiritualitet, recept mm än vloggar. Jag vet att ni älskar att följa med en vanlig dag men eftersom jag funderar ut vad jag mår bra av att dela med mig av och såklart också tänkt på vad ni ska må bra av att se så har jag kommit fram till att jag vill skapa den här typen av videos istället för att bara dela med mig av vad jag gör under en dag. Men eftersom jag kommer spela in hemma hos mig eller på kontoret så kommer det bli personligt och härligt ändå 🙂 Men det kommer vara fokus på att informera och inspirera inom allt det jag gör och testar för att må bra. – Ni får gärna kommentera med vad ni vill se för typ av videos på det spåret!

 

Jag känner mig glad och nöjd över mitt beslut även om jag vet att jag kommer att sakna att blogga mellan varven eftersom jag är så sjukt van vid att göra det men det känns faktiskt riktigt skönt att ta det här beslutet. Och jag är så himla taggad på mina övriga kanaler och jag känner att jag ska göra det som känns kul och lustfyllt och inte tvinga fram någonting. Att starta Ohlamoon är det roligaste jag gjort och jag är så jäkla glad över att jag får jobba med det och att vi fått en helt otroligt fin respons från er, TACK!

Och så skriver jag ju på min tredje bok men på samma sätt som jag inte vill tvinga fram något material på bloggen så vill jag inte tvinga fram den här boken utan jag släpper den när den är redo. Kanske till våren men jag vet inte än. Men att skriva den känns otroligt lustfyllt och rätt i hjärtat.

Jag har så mycket jag skulle kunna skriva om alla år med bloggen men eftersom jag kommer finnas kvar på alla andra kanaler orkar jag inte göra en sån stor grej av att detta är mitt sista inlägg. Jag finns ju kvar och det hoppas jag att ni också gör <3 Och eftersom jag knappt bloggat på sista tiden kommer det knappt bli någon skillnad, hehe.

Nu går jag mer eller mindre på sommarlov. Ingen blogg, jag har sommarlov från min podd Monday Mantra, min Youtube men kommer finnas på en del på Instagram. På lördag flyttar jag ut till ett hus på Dalarö som jag hyrt i två veckor och det ska bli två veckor fyllt med Soul Care. Jag känner mig lite trött efter den här våren och känner mig väldigt redo för semester och jag uppmanar er att ta ett break också. Till att bara vara och strunta i att kolla alla flöden, göra saker som inte är lustfyllt utan att ta den här sommaren till att ladda er själva, ta hand om er själva. En Soul Care Sommar helt enkelt!

Önskar er magiska sommardagar så ses vi på Instagram @JosefinDahlberg.se

TACK FÖR ALLA ÅR PÅ BLOGGEN! Tack för alla kommentarer, för allt engagemang och för att ni finns! Nu tar vi ett break och sen kör vi igen fast i andra rum. LOVE YOU!!


22 kommentarer22 kommentarer om “Jag slutar blogga ❥ Det här ska jag göra istället!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Yaaaaaay! Så bra beslut! 💕👏🏼👏🏼 Heja dig!

  Svara
 • Vi älskar dig Josefin♥️ Såklart att vi kommer finnas kvar♥️ Älskar din blogg♥️

  Svara
 • <3 <3 <3 <3

  Svara
 • Ser fram emot dina texter på Oh la moon och din tredje bok – kommer absolut fortsätta följa dig på instagram och you tube. Du är grym! Jag går på semester på fredag och känner att det ska bli en Soul Care sommar i vårt nyinköpta sommarhus på landet, lovely. Kram

  Svara
 • Lite tråkigt att inte kunna följa dig på bloggen längre, men jag är så himla glad för att du har tagit detta beslut 😊 du ska göra det som känns bäst för dig både i kropp och själ och jag kommer såklart fortsätta att följa dig på instagram och youtube precis som innan! 🥰💕

  Svara
 • Lite tråkigt känns det att inte kunna följa dig på bloggen längre, men jag är så himla glad att du tagit det beslut som känns bäst för dig 😊 du skall välja att göra det som känns rätt i din kropp och själ och jag kommer såklart att fortsätta att följa dig både på instagram och youtube 🥰💕

  Svara
 • Här är en som följt dig sedan du bloggade på chic 👋🏼 Det blir allt lite tomt utan dig, men är säker på att du fattar rätt beslut!! Lycka till med allt 🌸

  Svara
 • Fint att du lyssnar på din känsla och vågar lita på den och dig själv! Du är en inspiration för många. You go girl! ♥️

  Svara
 • Kommer sakna din blogg men får ju börja kolla in Instagram och Ohlamoon istället – toppen! 😀 Ha en fin sommar och tack för alla inlägg. <3

  Svara
 • Så bra och alla lycka till dig, du gör helt rätt i annat följa vad som känns bra 😍

  Svara
 • Du är helt fantastisk och en oerhörd inspiration <3 Du gör helt rätt i det!! Kramar till dig!!

  Svara
 • Du är grym! Tack för all inspiration 🙏🏻💕

  Svara
 • Håller kvar ditt inspirerande instakonto! Och efter ert sommsruppehåll på shopen så blir det nog mitt första kristallköp 😍🙋‍♀️

  Svara
 • Jag kommer sakna dina blogginlägg, men jag förstår dig! Man ska göra det man mår bra av ❤️ Och tur att du finns kvar på andra plattformar! Ta hand om dig!

  Svara
 • Så tråkigt att du slutar med den här bloggen 🙁 jag har alltid gått in här när jag vill få mer energi och bli inspirerad. Kommer fortsätta följa dig på insta och youtube <3

  Svara
 • Fantastiskt att du gör det som du mår bra och utvecklas ifrån. Kommer sakna din blogg men följer dina andra kanaler. Du inspirerar mej så mycket och hoppas jag får ha dej kvar där ett litet tag. Ta hand om dej ❤️

  Svara
 • Bara kärlek. Tacksam för ditt mod att dela dina tankar av både djup sanning och de av glädje. Din första bok har givit mig sån hjärtklappning. Om jag en dag möter dig kommer jag råka bjuda på mitt mest magiska leende ❤️ 😉

  Svara
 • Fantastiskt att du bestämt dig ❤️ Heja dig!
  Jag följer dig var du än postar 😘

  Svara
 • Följer dig på Insta istället 😀

  Svara
 • TUSEN TACK – om inte mer, för all enorm inspiration, skratt, tårar, tankeomställare, insikter, tips och livets mest positiva pepp jag har fått av dig dem senaste åren. BIG LOVE.

  Du är en guru, en sann förebild. Seriously Sister! All lycka på dina nya äventyr 😊

  Svara
 • Älskar din instagram =)

  Svara
 • Jag inspireras mycket av din stil och önskar fortsätta se bilder på dina outfits och inredning😊

  Svara